Theta-coaching? Itt az idő, hozd ki magadból a Legjobbat!

beverage 3157395 1920

Kedves ügyfelem megkeresett emailben, szerda estére meg is beszéltük a Skype-coachingot.

Szépen haladtunk a coaching beszélgetés során, de egy nagyobb problémakörbe valahogy többedszerre is belebotlottunk. A második alkalomnál már éreztem, hogy nem mehetünk el mellette. Ügyfelem beleegyezését megkaptam és innen a thétázás vette át a beszélgetés fonalát. Elengedtünk gátló hitrendszereket, töltöttünk le helyette újakat, amik jobban szolgálják őt. Ugye milyen egyszerűen hangzik? És ezt pont ezzel a könnyedséggel és természetességgel tettük meg, ahogy leírtam. Azt éreztem mintha tisztulna a tér, fizikailag pedig mintha kifújtam volna egy nagy adag problémát, nehézséget és súlyt, ami nehezítette eddig a légzést, a létezést és a teremtést (hogy kiét? az enyémet vagy a kedves ügyfélét? valójában talán mindkettőnkét, de erre majd egy másik bejegyzésben visszatérek)

Sokkal nagyobb mosollyal, tiszta tekintetekkel és egy belső elégedettséggel zártuk le a theta-coachingot.

Coaching végén ritkán tudod, hogy vajon jól dolgoztál-e. Most azonban azt éreztem, hogy mindketten beletettünk mindent, amit csak tudtunk.

 

Hálás köszönet a SolutionSurfers Magyarországnak a megoldásközpontú coachingért és Frankó Évinek a Thetahealingért, hogy ezzel a két csodálatosan hatékony és nagyon erős módszertannal dolgozhatok.