Császár Eszti Y-generációs coach blogja
Császár Eszti Y-generációs coach blogja

ThetaHealing®

Mi a ThetaHealing® ?

A ThetaHealing® egy olyan meditációs és vizualizációs technika, mely a fókuszált gondolatok, kérések és a théta agyhullám segítségével pozitív változásokat tud létrehozni test-szellem-lélek szinten.

Segítségével a tudatalattinkban lévő hiedelmeinket, hitrendszereinket és meggyőződéseinket le tudjuk cserélni bennünket jobban támogató, pozitív programokra. Ezért tud olyan hatékony és eredményes lenni ez a gyógyító technika.

A ThetaHealing® a világ 152 országában van jelen, alapítója Vianna Stibal.

 

További részletekért szeretettel ajánlom figyelmedbe Vianna Stibal: ThetaHealing® című könyvét.

 

Hogyan jelentkezhetek hozzád ThetaHealing® konzultációra?

Konzultációval kapcsolatos érdeklődés vagy arra bejelentkezés: +36305731919-es telefonszámon vagy a csaszar.eszti@gmail.com emailcímen.

 

Mennyi a ThetaHealing®  konzultáció díja?

  • A konzultáció díja: 15.000 Ft
  • Időtartama: 60 perc
  • Helyszíne: személyesen a 13. kerületben vagy online Zoom-on

 

Visszajelzés Tünditől

Éles látón kérdez bele olyan témákba, melyeket igyekszünk a szőnyeg alá seperve tartani… képes összekapcsolni mindig a megfelelő emberekkel, szinte ösztönösen tudja, kit kivel kell összehozni… a lélek mélyére látva megmutatja nekünk olyan értékeinket, melyekről addig csak remélni mertük, hogy bennünk vannak.”

 

Eszti fantasztikus csatorna Theta Healing konzulensként és Coach-ként is. Mit is jelent ez? Amikor valaki csatornázik, olyan fogékony tudatállapotba kerül, mely a hétköznapi működés során többnyire nem elérhető. Eszti képes ebbe a fogékony, nyitott, emelkedett állapotba kerülni a Theta Healing konzultációi és a Coaching foglalkozásai során egyaránt. Ilyenkor nem az ő elméjétől vagy egójától kapjuk a tanácsot, vezetést, hanem egy magasabb intelligenciának a nézőpontjából érkezik az információ. Eszti rálát a tudatalattinkban lévő blokkokra, régi sérülésekre, viselkedés mintákra, hiedelmekre vagy akár ezekből felépülő hitrendszerekre, melyek oldásával, átalakításával, és nézőpontunk/mintáink megváltoztatásával életünk gördülékenyebbé, könnyebbé válhat.

Képes segíteni a klienseit abban, hogy elgördítsék életük akadályait a saját útjukból. Éles látón kérdez bele olyan témákba, melyeket igyekszünk a szőnyeg alá seperve tartani, és amelyekről észre se vesszük, mennyire visszatartanak a fejlődésben. Fantasztikusan képes összekapcsolni mindig a megfelelő emberekkel, szinte ösztönösen tudja, kit kivel kell összehozni, hogy az mindenkinek a legjobb legyen az együttműködés. Hatalmas áldás ez mindazok számára, akik amiatt vesztegeltek vagy nem tudtak megfelelően haladni vállalkozásukban, karrierjükben, mert nem találtak rá a megfelelő együttműködő partnerre.

Ajánlom Esztit mindenkinek, aki lépéseket szeretne tenni a teljesebb önmaga felé és a könnyebb, gördülékenyebb élet felé. Aki készen áll arra, hogy az elé került akadályokat eltávolítsa az útjából. Esztiben kiváló motivátorra talál mindenki, aki saját értékeit, alkalmasságát kérdőjelezte meg eddig, ugyanis a lélek mélyére látva megmutatja nekünk olyan értékeinket, melyekről addig csak remélni mertük, hogy bennünk vannak. Segít abban, hogy magunk is tudatossá váljunk erősségeinkre, értékeinkre.

Eszti, nagyon hálás vagyok neked, és szívből köszönöm a közös munkánkat!

 

Kovács Tünde – spirituális-művészetterapeuta

https://www.facebook.com/spirimuveszterapeuta/