You are currently viewing 10 jel, hogy nem azt csinálod, amit igazán szeretnél

10 jel, hogy nem azt csinálod, amit igazán szeretnél

A cikkben foglaltak a “jelenlegi-helyzetükbe-beletörődők” nyugalmának megzavarására alkalmas elemeket tartalmazhatnak, ezért kérjük, hogy csak azok olvassanak tovább, akik nyitottak a felismerésekre és valódi változásokat szeretnének az életükbe.

 

10 jel, hogy nem azt csinálod, amit igazán szeretnél ID 100307345

 

1. Reggel nehezen megy a felkelés. Szundi üzemmód újratöltve.

“Nincs erőm felkelni, bárcsak aludhatnék még. egyébként sincs értelme…. és ráadásul még csak kedd van. MikorleszmárPéntek?

 

2. Keresed a lehetőséget, hogy napközben mással foglalkozz. Inkább telefonálsz, beszélgetsz bárkivel aki szembejön veled vagy facebook-ozol egy kicsit. (néha kicsit többet)

 

3. Várod az ebédidőt. Aztán várod a nap végét, a munkaidő végét.

 

4. Várod a hétvégét. Várod a síelést. Várod a nyaralást. Várod a karácsonyt. (aztán kezdődik minden elölről)

 

5. Leggyakoribb beszédtémád, hogy milyen gyorsan vége lett a szabadságodnak és még milyen messze a következő szabi, ameddig ki kell tartanod.

 

6. Leggyakoribb szó a mondataidban a KELL. Vagy néha a KELLENE.

 

7. Irigykedve nézed és hallgatod azokat, akik élvezettel beszélnek a munkájukról, mintha nem is munka lenne. “Persze, nekik könnyű.”

 

8. Kétségbeesve gondolsz arra, hogy “Úristen, ez vár rám 40 évig”, vagy úgy döntesz megkíméled magadat és inkább végig sem gondolod (túl gyakran) ezt a lehetőséget… Szóval akkor legalább 40 év még vár rád :)? Micsoda optimizmussal teli tervezés 😉

 

9. Néha változtatsz egy picit, mert azt meséled magadnak, hogy a levegőváltozás jót tesz. (*például: másik cég, másik pozíció*) hmm… néhány hét, vagy hónap után rájössz, mindegy hogy presszókávét vagy hosszúkávét iszol, igazából az a gond, hogy TE nem is szereted a “kávét”. Csak azért iszod, mert mindenki más is kávézik és mert azt mondják, csak így lehet. (túlélni a napot, amikor NEM azt csinálod, amit igazán szeretsz)

 

10. Néha azon kapod Magad, hogy álmodozol egy másik életről, aminek tényleg TE vagy a főszereplője és minden úgy történik, ahogy szeretnéd és nap mint nap azt csinálod, amit szeretnél. Aztán előveszed és leporolod a kedvenc kifogásodat és legyintesz, hogy Veled ez miért nem történhet meg…..

 

+1 Ha megkérdezik, mi az amit szeretsz a munkádban, miért csinálod, akkor elgondolkozol és elkezdesz mellébeszélni valódi válasz helyett…

 

 

Hány helyre tetted ki gondolatban a pipát?

Egy 1-10-ig terjedő skálán mennyire szeretnél változtatni, hogy tényleg azt csinálhasd, amit szeretnél?

(ha 10 = hajlandó vagyok mindent megtenni ezért)

 

Ha legalább 8-as hajlandóságot jelöltél meg a változtatásra, akkor várlak szeretettel egy személyes találkozóra:

Felveszem a kapcsolatot Esztivel!