Mi a coaching?

A coaching egy fókuszált beszélgetés, ahol kérdéseimmel, figyelmemmel, visszajelzéseimmel kísérlek, ahogy elindulsz a saját megoldásaid irányába, inspirálódsz és saját ötleteiddel, újabb lehetőségekre rálátva, erőforrásaidban megerősödve térsz haza mindennapjaidba. 🙂

coaching Császár Eszti

Mi a megoldásfókuszú coaching?

Megoldásfókuszú coachingban a probléma feltárása helyett az ügyfél céljaira koncentrálunk, hogy mit szeretne elérni, törekszünk rá, hogy minél többet tudjunk meg a vágyott jövőjéről, milyen működő megoldásai vannak a múltból és milyen erőforrásokra, erősségekre építhet.

Helyzetek, amikor hasznos lehet:

Mi lesz más a coaching után?
Mit lehet elérni vele?

A teljesség igénye nélkül...

Császár Eszti - mit szabad a nőnek

Coaching díja, időtartama és helyszíne

Coaching díja: 15.000 Ft / 60 perc (22.500 Ft / 90 perc)
Időtartama: 60 perc
Helyszíne: személyesen a 13. kerületben vagy online Zoom-on

Tavasztól őszig belvárosi sétálós coaching is választható: Duna korzó, Margitsziget, Városliget vagy ahol szeretnéd, egyeztetés szerint.

Bejelentkezés, információ

Gyakran ismételt kérdések

A tapasztalat azt mutatja, hogy megoldásfókuszú coachingnál már kevesebb alkalom is elegendő, mint amire számítanánk. Gyakran tapasztalom, hogy az ügyfelek már 2-3 beszélgetés után mennek tovább az útjukon és ha szükségük van még együtt gondolkodásra visszatérnek (hónapok vagy évek múlva, vagy küldenek néhány sort, hogy mi jó történt velük azóta).

Amikor először találkozunk, megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni és ahhoz meg tudjuk nézni, hogy mire van szükség.

Apróbetűs rész: A megoldásfókuszú coachok hitvallását én is vallom, egy pillanatnyi megálló vagyunk az életedben, ami után mész tovább az utadon. Ha mindent jól csináltunk, akkor (kicsit talán hozzájárultunk, hogy) a saját életedben még inkább kompetensnek, felelősnek (és életvidámnak) érezd magad (ismét).
Ehhez mérten rövid beszélgetés(ek)re és kisszámú találkozásra számítunk.

Angol és magyar nyelven

Y-generációsnak én azt tekintem a sok definíció közül, aki 1980-1995 között született, online magabiztosan mozgó, a munka világában új elvárásokat támasztó, az önmegvalósítást és a munka, hivatás és az élet élvezetét kitűző és felvállaló és emiatt sokszor még az útját kereső, jelenlegi huszon-harmincéves generáció. Ez az én korosztályom és személyes tapasztalatok alapján ebben tekintem magamat hitelesnek. Szóval gyere, várlak!
Több alkalommal kerültek ki ügyfeleim más generációkból, mert születési dátumuk alapján ugyan máshova, de vágyaik és céljaik alapján nagyon is azok közé az emberek közé tartoztak, akiknek tudtam segíteni, mert bizalmukkal és témájukkal hozzám fordultak. Szóval hívj fel nyugodtan és megbeszéljük, hogy én vagyok-e az, aki segíteni tud Neked!

Konzultációval kapcsolatos érdeklődés vagy arra bejelentkezés: +36-30-573-1919-es telefonszámon vagy a csaszar.eszti@gmail.com emailcímen.

Olvasnivalók a témában