A lélek tánca könyv

6.000 Ft

Szerelemről, hivatásról és az élet értelméről születtek meg ezek a rövid történetek és versek.

A lélek tánca egy biztonságos tér, ahol finoman áramolhatsz, megtalálhatod a válaszokat, feloldozást, gyógyulást is hozhat lelki értelemben, ha engeded.

Készleten

Kategória:

Leírás

„Egy könyv lélektől lélekig. Szavak szárnyán érkezem a lélek legmélyebb birodalmába. Válaszok útkeresőknek. Újraindítás bátraknak. Önismeret felsőfokon.”

“Szinte érzem a szellő lágy érintését, a napsugár melegét, hallom a morajló tengert… Meditatív olvasmány, minden egyes történettől útravalót kapok. Észrevétlenül elindulok. Egy belső utazásra, zarándoklatra Önmagamhoz. Érzések, könnyek, ragaszkodások, vágyak. Újra kinyitom a szívem. És ő kísér. Finoman, légiesen. Járt ezen az úton, és most hív engem. Ha megyek. “

“Ez a könyv a Lelkedet szólítja meg. Miközben sorait olvasod, nem maradhatsz meg az elme világában, elkerülhetetlenül kapcsolódni kezdesz ahhoz, aki valójában vagy. És azt fogod érezni, hogy rólad írták, nem a formához kötődő énedről, hanem arról az isteni lényről, aki valójában Vagy. 

Minden sora gyógyító, rezgésemelő. Miközben olvasod felfedezheted, hogy saját lényedben hordozod azt a képességet, hogy léted az Örömben eresszen gyökeret. Hogy az lehess, aki mindig is vágytál lenni. 

 

Az érzések, amelyek e könyv olvasása közben ébrednek benned: Hazavisznek Önmagadhoz.”

 

Botos Orsolya asztrozófus (Csillagokkal üzen-ő)

További információk

Color

Blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A lélek tánca könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük